Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Nao – “Another Lifetime”

Binnen enkele weken staat Nao op de weide van Werchter en zal er heel wat nieuw werk laten horen. De Britse zangeres begon als achtergronzangeres van Kwabs, maar kende al snel succes met samenwerkingen met Disclosure en Mura Masa. De Mura Masa feature “Firefly” was dan ook haar grote doorbraak in België en in 2016 volgde haar schitterende debuutplaat For All We Know. Daarna werd het weer even stil rond de bronze winnares van BBC Sound Of 2016, maar nu is ze dus helemaal terug met het nieuwe nummer “Another Lifetime”.

“Another Lifetime” begint acapella, maar al snel volgt een extreem catchy beat die de herkenbare hoge stem van Neo Joshua perfect in de kijker zet. Daarnaast is “Another Lifetime” een enorme oorworm die zowel heel vertrouwd soulvol alsook heel poppy klinkt. Het refrein is groots en fragiel tegelijk en dat maakt haar eerste nummer sinds “Nostalgia” uit 2017 een echte parel. “Another Lifetime” is een verfrissend popnummer dat onze hoge verwachtingen helemaal inlost.

Nao staat op zondag 8 juli in de Klub C op Rock Werchter!

Facebook

 

13 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter