Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Estrons – “Lilac”

Estrons is een band uit Cardiff met frontvrouw Tali Källström die furieuze punk maakt en al heel wat goede dingen van zich lieten horen. Vorig jaar brachten de groep onder andere “Strobe Lights” uit, wat volgens ons één van de beste singles van 2017 was. Een debuutplaat is momenteel in de maak en zouden we dit jaar al kunnen mogen verwachten. Nu moeten we het eerst stellen met de nieuwe single “Lilac” die ontstaan is in een sessie met Alex Newporter, die in het verleden ook al samenwerkte met Death Cab for Cutie en At The Drive-In.

“Lilac” is weer een stevig nummer met een niet mis te verstane boodschap: er zal altijd wel iemand om je geven! De hoekige gitaarriffs van Rhodri Daniels en de opgewekte zanglijnen van Tali zorgen ervoor dat het nummer heel wat energie bevat en daardoor blijf je gedurende de volle speelduur heel aandachtig luisteren. De sound van Estrons is gelijkaardig met die van Marmozets, maar dan met iets minder stadionrock-gehalte. De nieuwe van Estrons is dus met andere woorden weer een absoluut schot in de roos.

Facebook

13 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter