Wedstrijden

Win een dagticket voor een festival naar keuze

Het festivalseizoen begint langzaamaan van start te gaan. Dat is ook TicketSwap niet ontgaan. Het platform om tweedehands e-tickets te kopen/verkopen is hét betrouwbare alternatief in België! Veilig, eerlijk en snel zijn de drie kernprincipes. Maar er is meer, de startup zal ultieme festivalgangers in de watten leggen en werkt daarvoor samen met enkele gevestigde muziekmedia in België. Ook wij werden hiervoor gecontacteerd en wie zouden wij zijn om jullie een gratis festivalticket te ontnemen? Jij maakt nu kans om een duoticket te winnen voor een dag naar keuze. Keuzestress? We helpen je wat op weg: de festivals waar een duoticket voor te winnen valt, vind je hier: bit.ly/TicketSwap-Winfestivalticket-3

Nu wat moet je hiervoor doen?

Stap 1: Like de Dansende Beren Facebook pagina + volg Dansende Beren op Instagram. Doe hetzelfde voor de TicketSwap Facebook pagina + Instagram

Stap 2: Deel dit bericht (of onze Facebook-post) op je persoonlijke Facebook (liefst openbaar, zodat we het kunnen checken).

Stap 3: Tag de vriend(in) waarmee je wel eens een dagje naar een festival zou durven gaan (dit ofwel onder onze post op Facebook, ofwel op je persoonlijk profiel).

En nu eventjes geduld, iedere maand kiezen we één winnaar uit. Dus een winnaar voor een festival in juni, juli en augustus en september.

Veel succes!

 

12 juni 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter