Nieuwe singles

Vrienden van “Den Beir” – ’t Hof Van Commerce

Nieuwe singles

Vrienden van “Den Beir” – ’t Hof Van Commerce

Op 12 juni verschijnt de documentaire ‘Wien is ’t Hof van Commerce’ over ’t Hof Van Commerce op dvd en kan je hem aanschaffen waar je maar wilt. Om dat nog wat extra in de kijker te zetten, vroegen we aan DJ 4T4 (Kristof Michiels) van de groep om voor ons een playlist te maken met muziek die centraal staat in de documentaire. Het is meteen ook de eerste van onze ‘artist curated playlist’ die we op jou loslaten. Binnenkort volgen er nog veel meer.

Kort en bondig had Kristof Michiels het volgende te zeggen over de playlist: “De playlist is uitleg bij de film. De film is ook de uitleg van de playlist.” Hij is zelf de regisseur van de documentaire en Wien is ’t Hof van Commerce is eigenlijk een gigantisch audiovisueel feestje. Het één vult het ander aan. De muziek is de rode draad doorheen de film en via de playlist kom je eigenlijk al het een en ander te weten over de film. In de lijst heel wat bekende artiesten en compagnons de route van ’t Hof, dus hun muziek kon in de film én in de playlist niet ontbreken. In de lijst dus onder meer Het Zesde Metaal, Coely, Marcel Vanthilt en natuurlijk heel wat ’t Hof Van Commerce.

Ben je zelf een artiest die voor ons een playlist wilt maken op Spotify of ben je fan van een artiest waarvan je wel eens een playlist wilt horen? Zend dan zeker een mailtje naar beir@dansendeberen.be en we bekijken wat mogelijk is.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

’t Hof Van Commerce @ Nelson Mandelaplein Kortrijk: Efkes grodder dan Jezus

Velen zullen beseft hebben dat ze officieel een oude kloot waren geworden, toen ze zagen dat En in Izzegem, de debuutplaat van…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 1): Stevige beats, snedige lyrics en een dikke streep reggae

Na de kleinschalige corona-editie vorig jaar mochten de poorten van de Grote Kaai in Lokeren eindelijk terug open voor het grote publiek….
Uitgelicht

De 25 beste Belgische singles van 2018

In België hebben we te maken met een erg fijne muziekindustrie. Het gaat zelfs zo ver dat er bijna wekelijks interessante releases…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.