Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vancouver Sleep Clinic – “Silver Lining”

Het soloproject Vancouver Sleep Clinic van de Australiër Tim Benson bracht een jaar geleden de geslaagde debuutplaat Revival uit. Terwijl hij erop resoluut koos voor een iets rustigere vibe, gaat hij met zijn recentere singles iets meer experimenteren met een elektronische sound en autotune. Deze zomer mag hij ook nog eens mee met zijn landgenoten Angus & Julia Stone op een Europese zaaltour, helaas zonder Belgische passage, en zal er ook heel wat nieuw materiaal passeren zoals bijvoorbeeld zijn nieuwste single “Silver Lining”.

“Silver Lining” is een melodieus sterk nummer waarop hij verder experimenteert met het gebruik van autotune. Sferisch is het nummer goed opgebouwd en breekt het nummer helemaal open tijdens het refrein, dat ook hier weer een echte oorworm is die je moeilijk uit je hoofd krijgt. Vancouver Sleep Clinic kan de verwachtingen weer helemaal inlossen en we zijn al zeer benieuwd wat hij nog zo allemaal voor ons klaar heeft staan. De nieuwste singles doen alleen weer het beste vermoeden!

Facebook

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vancouver Sleep Clinic - "Hold Me Like A Summer"

Het gebeurt niet al te vaak dat Vancouver Sleep Clinic muziek uitbrengt, maar als hij dat doet, dan spitsen we onze oren….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vancouver Sleep Clinic - "Love You Like I Do"

De laatste drie jaar hebben we het moeten doen met enkele losse singles van Vancouver Sleep Clinic, maar de honger naar een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (29 maart - 4 april)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.