Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Russ – “Back To Life”

Nu alle artiesten hun zomerhitjes beginnen te releasen, mag Russ natuurlijk niet op de achtergrond blijven. In het vrolijke “Back To Life” richt hij zich net als in “Flip” tot zijn haters. Hij laat hen weten dat hun commentaren en spam hem niet klein zullen krijgen en dat hij altijd ‘back to life’ zal komen. “Back To Life” is een nummer dat op 6 juli op de weide van Werchter door menig man zeker uitbundig meegezongen zal worden.

Het lied begint met een zomers pianodeuntje, waarop Russ even later vrolijk begint te rappen. Het is een heel aanstekelijk lied, wat zowel zijn sterkte als zwakte is. Je kan het refrein meteen meezingen, maar het lied gaat jammer genoeg snel vervelen. “Back To Life” is een nieuw zomerplaatje van de populaire rapper Russ en hoewel het zeker heel wat op de radio gespeeld zal worden, is voor het lied waarschijnlijk geen al te succesvolle toekomst weggelegd.

Facebook

 

 

18 mei 2018

About Author

Lotte Coolen Ik ben verslaafd aan van die indie-honing waarvan je heupen beginnen te wiegen en je armen beginnen te zwaaien. Het liefst van al kruip ik dan ook 24/7 in een bijenkorf om die goddelijke honingmakers te bewonderen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter