Wedstrijd: win duotickets voor BODEGA (25/05) in Leffinge
Wedstrijden

Wedstrijd: win duotickets voor BODEGA (25/05) in Leffinge

BODEGA is een ‘up and coming’ art rock band uit New York die op 1 juni de debuutplaat Endless Scroll uitbrengt. De plaat werd geproduced door Parquet Courts-lid Austin Brown en dat is ook te horen in de loeiharde sound van het vijftal. Nummers als “Can’t Knock The Hustle” en “How Did This Happen !?” zijn echte statements die je niet onberoerd laten en die bewijzen dat de rock scene in Big Apple nog steeds leeft. In het kader van hun eerste plaat touren BODEGA door Europa en kan je ze ook voor het eerst aan het werk zien in Belgie!

Op vrijdag 25 mei komen ze De Zwerver in Leffinge helemaal op stelten zetten samen met de Australische band The Baudelaires en daar kan je zomaar gratis bij zijn. Het enigste wat je moet doen is het antwoord op de volgende vraag doorsturen naar wedstrijd@dansendeberen.be: Hoe noemt de debuutplaat van BODEGA? Veel succes!

 

17 mei 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Newsletter