Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tom Grennan – “Barbed Wire”

De jonge Brit Tom Grennan wou eigenlijk voetballer worden, maar koos dan toch voor de muziek nadat hij werd ontdekt in een bar. Een wijze keuze zo blijkt, want zijn naam ging al snel als een lopend vuurtje door het Britse muzieklandschap. Met zijn debuutplaat Lighting Matches, die op 6 juli verschijnt, wil hij nu definitieve doorbreken ook in de rest van Europa. Nadat we maar liefst zeven nummers van de nieuwe plaat al te horen kregen, waaronder “Found What I’ve Been Looking For” en “I Might“, is het nu aan de beurt aan single nummer acht “Barbed Wire”.

“Barbed Wire” voegt zich prima toe aan wat we al van Tom Grennan mochten horen. Met zijn big band achtige sound weet het nummer zeker te overtuigen, maar echt omverblazen doet “Barbed Wire” ons niet echt. Natuurlijk is ook op zijn achtste single van Lighting Matches weer een glansrol weggelegd voor zijn typerend ruw stemgeluid dat je meteen herkent uit de duizend. Een tof nummer is “Barbed Wire” zonder meer en het toont alweer een andere kant van Tom Grennan.

Tom Grennan kan je deze zomer op donderdag 5 juli op Rock Werchter aan het werk zien en op 19 september speelt de Brit een headline show in de Ancienne Belgique!

Facebook / Twitter / Website / YouTube

 

17 mei 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter