Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rolling Blackouts Coastal Fever – “An Air Conditioned Man”

Op 15 juni verschijnt de debuutplaat Hope Downs van de Australische rockers van Rolling Blackouts Coastal Fever en dat belooft een echte droomplaat te worden. Met hun zonovergoten ’80’s college rock nummers zoals “Mainland” en “Talking Straight” veroverden ze al heel wat harten Down Under en ook Amerika en Europa gaan langzaam aan voor de bijl. Voor we echter naar het hele album mogen en kunnen luisteren, droppen ze de openingstrack “An Air Conditioned Man” die alweer het beste doet vermoeden.

“An Air Conditioned Man” is een typisch Rolling Blackouts Coastal Fever nummer geworden met hun herkenbaar geluid dat gekenmerkt wordt door het puike gitaarwerk van Fran, Tom en Joe. De lekker uitgesponnen stukken zijn ook hier weer een genot om naar te luisteren en ook de stem van Tom Russo weet ons weer te intrigeren. Met andere woorden: de soundtrack voor de perfecte zomeravond van 2018 is dus hiermee gevonden!

Op 31 mei speelt Rolling Blackouts Coastal Fever hun eerste headline show op Belgische bodem in de Ancienne Belgique (met Stella Donnely in het voorprogramma) te Brussel en op zaterdag 18 augustus staan ze geprogrammeerd in de Lift op Pukkelpop!

Facebook

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
InstagramLiveRecensies

Rolling Blackouts Coastal Fever @ Botanique (Orangerie): Onbezorgd gitaarplezier

De voorbije weken werden we om de oren geslagen met festivalprikkels en dat zal er de komende weken niet minder op worden….
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 2): Eind goed, al goed

Barcelona is voor twaalf dagen in de ban van Primavera Sound, want de organisatie heeft alle zeilen bijgezet om de editie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.