Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Senamo feat. Roméo Elvis – “C’est mon boulot”

Senamo is lid van de populaire Brusselse hip hop groep La Smala en behoort ermee al enkele jaren tot een vaste waarde in het Waalse en Brusselse hip hop circuit. Nadat La Smala onlangs nog met een nieuwe plaat 11h59 op de proppen kwam, werkt Senamo verder aan zijn solocarrière. Binnenkort verschijnt dan ook zijn eerste plaat in vijf jaar tijd die Poison bleu zal heten en die ook de samenwerking “C’est mon boulot” met Roméo Elvis zal bevatten.

“C’est mon boulot” heeft een oosterse klinkende beat die toch wel heel goed binnenkomt. Bovendien weten Senamo als ook Roméo Elvis verbaal weer helemaal te overtuigen en etaleren ze nog maar eens hun hele kunnen. Hèt hip hop nummer van het jaar wordt “C’est mon boulot” niet, maar voor een positieve sfeer en aanstekelijke vibe, weten de Brusselaars zeker wel te zorgen en dat is nu juist het belangrijkste.

Facebook

 

14 mei 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter