Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caballero & JeanJass – “Dégueulasse”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caballero & JeanJass – “Dégueulasse”

Het aftellen naar de derde plaat Double Hélice 3 van het Belgische rapduo Caballero & JeanJass is nu echt begonnen. Nadat ze vorige week al klepper “Clonez-Moi” uitbrachten, brengt het tweetal nu het nummer “Dégueulasse” uit. Vorig jaar braken Caba en JJ helemaal door in België en Frankrijk en mogen daar deze zomer de vruchten van plukken in de vorm een volle festivaltour en recent nog een zo goed als uitverkochte show in de Ancienne Belgique te Brussel. “Dégueulasse” is de derde single uit de nieuwe plaat die op 1 juni verschijnt.

De stijl van Caballero & JeanJass op “Dégueulasse” kan men, net zoals de meeste van hun nummers, vergelijken wat we hoofdzakelijk in de Amerikaanse rap horen: een frisse beat met een chille vibe waarop gerapt wordt met een stem die met autotune sterk bewerkt werd. Het nummer is een rasechte oorworm dat perfect bij de zomerse temperaturen past. Benieuwd of ze volgende week weer met een nieuw nummer op de proppen komen, onze voorvreugde op 1 juni weten ze alvast weer te vergroten met “Dégueulasse”.

Caballero & JeanJass spelen deze zomer onder andere op Fire is Gold (23/06), Les Ardentes (5/07) Dour (13/07) en samen met Roméo Elvis op Pukkelpop (17/08)!

Facebook Caballero / Facebook JeanJass

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

Fire is Gold Festival 2018: This is for the culture

Vorig jaar werd de eerste editie van Fire is Gold Festival georganiseerd, het eerste echte pur sang hip hop festival in België….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caballero & JeanJass - "Clonez-moi"

Caballero & JeanJass behoren momenteel tot de populairste Franstalige rappers in ons land en brachten al heel wat kleppers uit zoals “Sur…
LiveRecensies

Isha @ Botanique (Orangerie): “Eenvoudig, maar briljant”

Isha, onthoudt die naam als u van hedendaagse Franstalige hiphop houdt. In Vlaanderen nog een nobele onbekende bij het grote publiek, in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.