Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Blu Samu – “Sade Blu”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Blu Samu – “Sade Blu”

De Brusselse, maar oorspronkelijk Antwerpse, hip hop en soul artieste Blu Samu kwam in 2017 in de spotlights te staan en werd begin dit jaar door ons verkozen tot ‘Een Grote Beer Van Morgen‘. Haar eerste single “I Run” kreeg meteen een fantastische videoclip waar o.a. Zwangere Guy en Le 77 in te zien zijn. Verder maakte ze reeds deel uit van Niveau 4, verzorgde ze het voorprogramma van de Britse superster in spe IAMDDB, onze eigen Coely, stond ze in de Orangerie van de Botanique, … . Blu Samu wordt met de dag bekender en mag uitkijken naar een fantastische zomer met shows op o.a. Best Kept Secret, DOUR en Les Ardentes op de agenda.

Het is nog maar de tweede officiële single-release van de opkomende ster, maar het is er één om meteen in je playlist te zetten. Blu staat ondertussen bekend voor haar laidback hip hop vol soul en “Sade Blu” is daar het perfecte voorbeeld van. Het is een ‘sit back and relax’-nummer, waarop je Blu’s spannende, diepe soul stem hoort. Na het iets snellere “I Run”, waarin ook haar rap skills aan bod kwamen, doet Blu Samu het nu wat rustiger zonder te vervelen. Het is bij deze bevestigd: Blu Samu is officieel de nieuwste grote beloftevolle urban-act die ons land te bieden heeft!

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….
InstagramLiveRecensies

Glints @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Energieke wisselwerking

De fervente festivalganger kan het aantal keren dat hij Glints live zag misschien niet meer op één hand tellen, maar toch verkopen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Glints - The Dark! (★★★): Stormpje na de stilte

Wat Dries Mertens ooit was voor de Rode Duivels, is Glints vandaag de dag voor de Belgische muziekindustrie: de supersub. Als Jan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.