Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Woodie Smalls – “Too Soft”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Woodie Smalls – “Too Soft”

Sint-Niklaas is dan wel geen wereldmetropool, maar met Woodie Smalls hebben ze toch een bekende inwoner met heel wat potentieel om het tot wereldster te schoppen. Zijn nummers werden op Spotify en YouTube miljoenen keren beluisterd en hij mocht dit jaar zelfs mee op Europese tour met het Amerikaanse rapcollectief The Underachievers. Nadat zijn nummer “Problems” begin december verscheen, moesten we het dit jaar nog zonder nieuwe nummers van Woodie stellen. Gelukkig bracht de rapper daar vandaag verandering in met zijn nieuwe “Too Soft”!

“Too Soft” is een vrij radiovriendelijk rapnummer in dezelfde lijn van “About The Dutch” en “Night Slugs” waarvan we bijna zouden vergeten dat het niet uit de States komt. Van beat tot de flow, alles op “Too Soft” zit goed in elkaar. Toch wel één van de troeven van onze landgenoot is zijn herkenbare stem die extreem goed in ons oor light, zo ook op “Too Soft”. De bijbehorende videoclip is ook best indrukwekkend geworden en brengt het nummer zelf nog meer internationale flair dan dat het op zich al uitstraalt.

Facebook

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Davina Michelle & Woodie Smalls - "Big Brother"

Het heeft twintig jaar geduurd, maar na een lange pauze keert de moeder van alle realityshows vanavond terug naar het televisiescherm. Voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Woodie Smalls - "Diddy Bop"

In 2016 was Woodie Smalls niet weg te slaan van de Belgische festivalpodia. De rapper uit Sint Niklaas had met “About the…
AlbumsRecensies

Woodie Smalls - In Between Spaces (★★★): Smalls kan groots worden

We hebben eventjes moeten wachten op de tweede langspeler van Belgisch hiphoptalent Woodie Smalls. Zijn debuutalbum Soft Parade kwam uit in 2015….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.