Nieuwe singles

Première: Debuutsingle OPROER – “Dolores”

Julie Rommelaere

Het vierkoppige OPROER is bij Dansende Beren tot nu toe gekend als een sterke live band met ballen die zalen kan overtuigen met vlotte rocknummers. De vier jonge Aalstenaars waren zo onder andere al finalisten van Zennetoer in 2016 en Oost.Best! in 2017. 2018 gaat deze jonge groep in met hun eerste echte single “Dolores”.

Behalve live konden we van de band al de demo’s “Don’t Feed the Birds”, “Too Young to Die” en “Everyone’s a Clown” beluisteren. OPROER staat met “Dolores” nog steeds garant voor toegankelijke en strakke rock met heerlijk gitaarwerk. De stem van zanger Dries weet het evenwicht tussen rauw en gevoelig te vinden door de combinatie van volume en kracht met enkele vocale uitschieters in de hoogte. Door de warmer gezongen zanglijn krijgt het nummer extra reliëf. Schopt de band hun eerste single de wereld in met een ‘WOOH’, aan het eind ervan willen wij heel luid hetzelfde roepen en hopen snel meer van deze mannen te mogen horen!

Pre-save het nummer op Spotify hier.

Facebook / Instagram

3 mei 2018

About Author

Ottilie Derycke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter