Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DVTCH NORRIS – “Magic Carpet” ft. Coely

Het wordt stilaan tijd dat de Antwerpse DVTCH NORRIS op zijn eigen benen gaat staan. Met singles “Seeking Closure” en “Caught Up” bracht hij eerder al sterk solo-materiaal uit, maar de rapper is toch vooral gekend als sidekick van queen of Belgian hiphop Coely. Hoewel hij al heel wat nationale en internationale shows deed, was dat grotendeels als openingsact of gastartiest. Met zijn nieuwe EP in zicht, lijkt daar nu eindelijk verandering in te komen.

De vlotte flow, aantrekkelijke stem en strakke beats; DVTCH bewees al dat hij het allemaal bezit. “Magic Carpet”, opvolger van single “Playground”, klinkt op dat vlak ook weer puik. DVTCH begint speels aan het nummer, maar brengt er al snel tempo in. Een volwassen sound, die verder gekenmerkt wordt door veel aandacht voor het instrumentale (de lange outro is hier helemaal op zijn plaats) en een toprefrein. Daarvoor hebben we trouwens toch weer Coely te danken, die ook de tweede verse voor haar rekening neemt. Die twee, het blijft een huwelijk dat werkt.

De ep I’M SAD.. I WANNA MAKE IT komt uit op 31 mei 2018. Tickets voor de ep-release in Het Bos in Antwerpen vind je hier.

Facebook / Twitter / Instagram / Youtube / SoundCloud

Related posts
LiveRecensies

Tom Odell @ De Roma: Tranenkeizer met durf

Het was sturm en drang voor de poorten van De Roma, en daar was één man voor verantwoordelijk: Tom Odell. Waar de…
InstagramLiveRecensies

Dead Poet Society @ Trix (Club): Hoe vettiger, hoe prettiger!

Dead Poet Society is springlevend en verkeert al een tijdje in een opperbeste stemming. De band uit Boston cruiset namelijk al drie…
InstagramLiveRecensies

Nothing More @ Trix (zaal): Een vonk met net niet voldoende spirit

Meer dan twintig jaar in de scene werpt dan toch eens zijn vruchten af. De Amerikaanse band Nothing More doorliep sinds zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.