Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Singlepremière: Baltimore – “Feel The Night”

Vette psychedelische rock komt niet alleen uit Australië en uit de veren van Kevin Parker, dat bewijzen de mannen van Baltimore uit Hasselt. Sinds 2014 maakt het vijftal rond frontzanger Martijn Verlaak muziek en werden ze zelfs twee keer geselecteerd voor de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Nadat ze vorige maand nog onze Zalm van de maand waren, brengen ze vandaag hun nieuwe single “Feel The Night” uit inclusief een creatieve videoclip.

“Feel The Night” klinkt als een zonnige psychedelische trip waarop de vooruitgang van het Limburgse vijftal duidelijk hoorbaar is. Het nummer is bovendien zeer radiovriendelijk en vooral ook heel catchy. De leuke gitaarlijnen, een zweverig geluid en het synthwerk moeten zeker niet onderdoen voor Tame Impala, al is het hier misschien net iets aanstekelijker. Het compleet concept rond de single klopt van artwork, videoclip tot en met natuurlijk het nummer zelf. Wij houden ze maar beter verder in de gaten want dit smaakt naar meer!

Facebook


13 april 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter