Wedstrijden

Win duotickets voor de finale van Humo’s Rock Rally in de AB

Op 22 april is het zo ver, dan komen we te weten wie de winnaar wordt van Humo’s Rock Rally, de meest prestigieuze rockwedstrijd in België. Wie volgt Whispering Sons, Warhola, Compact Disk Dummies en meer op als meest beloftevolle rockgroep? Tien groepen nemen het tegen elkaar op in een namiddagvullende show waarin iedere band een twintigtal minuten krijgt om het publiek en de jury te overtuigen. Op de affiche staan Danny Blue & The Old Socks, Josefien Deloof, EMY, Budget Trash, Diane Grace, Lagüna, Monskopoli, The Calicos, UGLY WEIRDO en watchoutforgiants. En om de dag nog mooier te maken komt de winnaar van vorige editie, Whispering Sons, ook een setje spelen. Hoe goed en gevarieerd kan een dag zijn?

Wij willen dan ook niet dat je daar iets van hoeft te missen en geven enkele duotickets weg voor de finale in de AB. Het enige wat je moet doen, is een antwoord geven op volgende vraag: Wanneer vond de eerste editie van Humo’s Rock Rally plaats en wie werd toen de winnaar? Stuur je antwoord samen met je gegevens door naar wedstrijd@dansendeberen.be (zet zeker als onderwerp ‘Wedstrijd Humo’s Rock Rally’) en wie weet zien we elkaar daar. Veel succes!

10 april 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Newsletter