Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels – “Bone Dry”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels – “Bone Dry”

Het is niet zo heel lang meer wachten op het nieuwe album van Eels. Op 6 april komt hij er aan, en de man liet ons al heel wat voorproefjes horen. We hoorden al de zachte titeltrack “The Deconstruction”, het speelse “Today Is The Day” en het breekbare “Premonition”, vandaag komt daar een vervolg op met het snedige “Bone Dry”, een echte rocker. Eels speelt deze zomer ook op Rock Werchter, waar je de nieuwe songs ongetwijfeld te horen zal krijgen.

“Bone Dry” heeft van bij het begin een baslijn die je meeneemt op een avontuur samen met de rauwe stem van frontman Mark Oliver Everett. Verder is dit een echte rocker pur sang die nog eens een meer bluesy sfeer in de muziek van Eels weergeeft. ‘sha la la’s’ en ‘shoo bie doo bie doo’s’ zijn nooit ver weg en dat geeft dit nummer een verfrissende sfeer. Het nummer zou goed passen in een criminele film waarin de protagonist een volledig café vermorzelt terwijl hij rustig van zijn whiskey cola drinkt. Jawel, Eels wekt beelden op die niet altijd even vredelievend zijn. Het zal hem worst wezen, deze “Bone Dry” is een fijne rocker die op een gezapige manier rock naar de mensen brengt.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - "GOLDY"

Eels werkt stelselmatig en ordelijk naar zijn nieuwe langspeler die het anker zal lichten op 7 juni. Eerste single “TIME” was een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - "TIME"

Stel dat je in een universum leeft waar je nog nooit van Eels hebt gehoord, dan staan je heerlijke momenten te wachten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - “Christmas, Why You Gotta Do Me Like This”

‘Een kerstsingle, dé ideale manier om een compilatiealbum voor te stellen’, moet Mark Oliver Everett gedacht hebben. En zo geschiedde. Vandaag maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.