Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kygo – “Remind Me To Forget” Ft. Miguel

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kygo – “Remind Me To Forget” Ft. Miguel

Het is vrijdag, dus tijd voor het weekend en tijd om nog eens de dansbeentjes te strekken. De perfecte timing dus van de Noorse Kygo om een nieuw nummer uit te brengen. Ditmaal krijgen we een verassende samenwerking met het Amerikaanse R&B-icoon Miguel. Zowel Kygo als Miguel hebben er een erg vruchtbaar 2017 op zitten. Kygo stond in vele landen op nummer één met het fantastische “It Ain’t Me” samen met Selena Gomez en bracht daarnaast ook nog eens zijn tweede langspeelplaat Kids In Love en een EP Stargazing uit. Ook Miguel beleefde vorig jaar een boerenjaar. Hij kwam op de proppen met alweer zijn vierde album genaamd War & Leisure dat bijna overal op lovende kritieken onthaald werd.

“Remind Me To Forget” is de eerste samenwerking tussen Kygo en Miguel, maar laat het alsjeblieft niet de laatste zijn. Wat een topcombo! De stem van Miguel sluit perfect aan bij de tropische stijl van Kygo. De opbouw van het nummer is jammer genoeg wel een beetje hetzelfde als in zo veel andere nummers van de Noorse producer. Gelukkig maken de heerlijke vocals van Miguel heel veel goed. Het refrein laat je zalig wegdromen en brengt je spontaan naar een of andere warme reisbestemming. Laat de zomer maar komen!

Zowel Miguel als Kygo staan deze zomer nog op geen enkel Belgisch festival, maar daar zou weleens snel verandering in kunnen komen. Volgende week komt Pukkelpop alleszins met nieuwe namen en vele lijstjes tippen Kygo als een van de headliners daar. Hopelijk is er voor Miguel ook nog wat plek vrij op de affiche. Dan mogen beide heren dit nummer maar al te graag eens live brengen op de weide in Kiewit!

Twitter / Youtube / Website

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie Reyez - "Jeans" (feat. Miguel)

Jessie Reyez is zo een van die artiesten waar je niet anders kan dan van houden. De Canadese zangeres weet ons altijd…
AlbumsRecensies

OneRepublic – Human (★★★½): Introspectieve altpop die wil inspireren en emotioneren

Het is intussen acht jaar geleden dat OneRepublic sterren telde. “Counting Stars”, vanop hun derde album Native, mag zich met meer dan…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lost Girls - Menneskekollektivet (★★★★): Noors duo levert ambitieus en compact debuut

Noorwegen heeft een sterke reputatie in de elektronische muziekwereld. Artiesten als Alan Walker, Kygo en Röyksopp hebben een naam voor zichzelf gemaakt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.