Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Billy Talent, Fleddy Melculy en 14 anderen vervolledigen line up Graspop 2018!

Graspop 2018 zal de geschiedenisboeken ingaan als de eerste editie met vier dagen, waarbij je kan moshen op de muziek van de grootste rock en metalhelden van het moment. De indrukwekkende line up heeft er tot nu toe voor gezorgd dat de normale combi tickets uitverkocht geraakten en dat je snel moet zijn voor een XL combi (vier dagen ipv drie dagen). Misschien trekken je de laatste 16 namen wel over de streep. De Canadese punkrockers Billy Talent, de death metal helden Kataklysm, de Zweedse formatie Avatar en de vikingers Heilung zijn de vier opvallendste namen van de laatste worp. Verder ook onze Belgische trots Fleddy Melculy, onze noorderburen Vandenberg’s MoonKings, Backyard Babies uit Zweden en de New Yorkse heavy metal band Pro-Pain. Ten slotte ook Thundermother, Eskimo Callboy, The Cortionist, Cancert Bats, Tyler Bryant & The Shakedown, Toxic Shock, Moments en Signs of Algorithm.

De laatste 16 namen maken de straffe line up met o.a. Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat, Ozzy Osbourne, Marilyn Manson en Avenged Sevenfold compleet.

Tickets zijn nog steeds te koop via Graspop Metal Meeting.

13 maart 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter