Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone – Psycho (feat. Ty Dolla $ign)

 

© CPU – Bert Savels

Een van de meest begeerde rapgoden van het moment, Post Malone,  heeft een nieuwe single uit. Het is een samenwerking met Ty Dolla $ign en het is eveneens de derde single van zijn opkomende album Beerbongs & Bentleys. Vooral die eerste single daarvan, “Rockstar”, werd vorig jaar een gigantisch groot succes. Ook Malone’s debuutalbum Stoney dat in 2016 verscheen, was wereldwijd een schot in de roos. Post Malone heeft de hiphopscene op minder dan twee jaar tijd volledig veroverd.

“Pyscho” past perfect in het rijtje met de twee andere singles van het nog te verschijnen album. Een zeer catchy refrein met op de achtergrond een harde bass. Dat Ty Dolla $ign ook te horen is op dit nummer, is eerder bijzaak. Zijn bijdrage blijft dan ook beperkt tot een enkele strofe. Het nummer gaat over de luxe die het succes van de rappers zoal met zich meebrengt.  De twee zingen over juwelen en meer specifiek over het horlogemerk ‘Audemars Piquet’. “My AP goin’ psycho, lil’ mama bad like Michael”, zingt Malone op het refrein.

Het nieuwe album heeft jammer genoeg nog geen releasedatum, maar wij kunnen alleszins niet wachten om het te horen. Het zou gepland zijn voor ergens later dit jaar, maar met Post Malone weet je nooit… Dit album had eigenlijk vorig jaar al moeten uitkomen maar werd dan toch uitgesteld tot ergens later dit jaar. Alleszins, geduld is een mooie deugd!

Twitter / Youtube / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Kahan - “Forever”

Het is zeker geen geheim dat je op dit moment niet om Noah Kahan heen kan: “Stick Season” staat overal te gloeien…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Post Malone – Austin (★★½): Pareltjes in een zee van commerciële beats

De Amerikaanse zanger, rapper en singer-songwriter Post Malone, die zichzelf liever omschrijft als ‘kunstenaar’, loste zonet zijn vijfde studioalbum Austin. Waar Posty…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.