Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Justine Skye ft. Vory – “Know Myself”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Justine Skye ft. Vory – “Know Myself”

“Know Myself” van Justine Skye kwam net op tijd binnen voor valentijn! Ze bracht dit jaar nog haar album ULTRAVIOLET uit en is al snel terug met een nieuwe single. Wie is deze Justine Skye? Wel, naast bekende vriendinnen (waaronder topmodel Bella Hadid) heeft ze ook sinds enkele jaren een zangcarrière. Haar naam is, zeker bij ons in België, niet erg gekend maar in Amerika is ze wel al bezig met haar doorbraak te maken in de muziekwereld. Ze krijgt in het nummer hulp van Vory, een Amerikaanse zanger/rapper die sinds kort muziek naar buiten brengt.

“Know Myself” is erg catchy en heeft een R&B vibe. Het nummer heeft, als je het ons vraagt, zeker kans om een hit te worden. Met de dansbare beats brengt de single je meteen in een goede mood. De nummers van Justine zijn vergelijkbaar met de muziek van zangeres Tinashe die misschien al iets bekender in de oren klinkt. Ze wordt vergezeld door het nieuwe talent Vory. Hij werkte in het verleden reeds samen met Bryson Tiller waarmee hij qua genre wat te vergelijken valt, een mengeling van Hip-Hop en R&B.

Hopelijk horen we snel meer van deze twee jonge talenten en wie weet staan ze binnenkort bovenaan de hitlijsten!

Facebook / Twitter 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Your Old Droog - "DBZ" (feat. Denzel Curry & Method Man)

Your Old Droog is een atypische rapper. Bekendheid is niet aan hem besteed, marketing laat hem koud en de mainstream is de…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Doechii - "Alter Ego" (feat. JT)

Sinds ze in 2022 haar handtekening zette bij de hiphopgrootheden van Top Dawg Entertainment heeft Doechii niet stilgezeten. Ze dropte een paar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.