Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Angèle – “Je veux tes yeux”

Angèle is een echt fenomeen. Haar eerste show in de Botanique was ongezien snel uitverkocht zonder ook één single of plaat uit te hebben en ook alle komende optredens vinden plaats in uitverkochte zalen. Nadat ze in Franstalig België de hitlijsten bestormde, werd ze ook steeds populairder in Vlaanderen. Haar meer dan geslaagde debuutsingle “La Loi de Murphy” werd grijsgedraaid op de radio en was populair bij jong en oud. De zus van hiphopper Romeo Elvis is onderweg om de vrouwelijke Stromae te worden.

“Les veux tes yeux” is de tweede single en als we heel eerlijk zijn, komt het nummer niet aan het niveau van “La Loi de Murphy”, wat we enorm betreuren. Het nummer mist de pit die haar debuutsingle wel heeft en klinkt bij momenten veel te eentonig. De nieuwe single is niet slecht, maar we verwachten van zo een talent net iets meer. Toch denken we dat ze nog kan uitgroeien tot de vrouwelijke Stromae en daarom maakten we haar in het begin van het jaar tot een ‘Grote Beer van Morgen‘. Angèle is een fenomeen en haar fans zullen ook deze song al snel van buiten kennen. Bij ons moet het nummer in ieder geval nog een beetje groeien.

De bijhorende videoclip is in ieder geval wel een enorme aanrader.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

Angèle @ Pukkelpop 2023: De Belgische popshow

Vijf keer Vorst Nationaal, het Sportpaleis, afsluiter op Dour en CORE Festival; alleen al in België is het rijtje podia die het…
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 1): Een warme gloed

CORE Festival, de liefdesbaby van Tomorrowland en Rock Werchter, begon zaterdag aan zijn tweede editie. Ook dit jaar werd het Ossegempark aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.