Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kimbra – “Human”

“Somebody That I Used To Know” is één van de meest verkochte singles in België ooit, maar de naam Kimbra is voor veel mensen (nog) onbekend. Haar samenwerking met Gotye leverde haar o.a. twee Grammy’s en stond twaalf weken aan de top van de Ultratop. Wat veel mensen niet weten, is dat ze solo echter al twee top-albums uitbracht die in haar thuisland Nieuw-Zeeland vlotjes over de toonbank gingen. Het nieuwe album Primal Heart, oorspronkelijk voorzien voor vandaag, komt op 20 april uit.

Na beire-sterke nummers “Top Of The World” en “Everybody Knows”, volgt nu de derde single van het album. “Human” heeft dezelfde mysterieuze electropop sound die Kimbra zo kenmerkend maakt. De song ligt op hetzelfde hoge niveau als de twee voorgangers en kreeg ook een leuke videoclip waarin we dubbel zien. Kimbra bracht haar nieuwste single tijdens haar vorige passage in de Botanique en wist ons toen al helemaal te overtuigen. Dat meisje maakt perfect in elkaar gestoken popmuziek zoals we die graag horen. Laat Primal Heart maar snel komen!

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lenny Kravitz - "Human"

Het was misschien niet plan A, maar komende zomer mag Lenny Kravitz nog eens de Main Stage van Rock Werchter afsluiten. Dat…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview The Bony King of Nowhere: 'Alles draait tegenwoordig om advertising en zelfoptimalisatie'

The Bony King of Nowhere, oftewel Bram Vanparys, is na een lange pauze van zes jaar terug met het uitstekende Everybody Knows….
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Bony King of Nowhere – Everybody Knows (★★★★): De maatschappij gaat de foute kant uit, de muziek niet

The Bony King of Nowhere is het muzikale alter ego van Bram Vanparys, die in 2019 een MIA won voor beste componist….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.