Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Marshmello & Lil Peep – “Spotlight”

Op 15 november kregen we het tragische nieuws binnen dat de 21 jarige Lil Peep het leven liet aan een overdosis aan drugs. De carrière van de emo hiphopper kwam snel op gang dankzij nummers zoals “Awful Things”, “The Brightside” en “benz truck”. Lil Peep was niet alleen een gevierde en getalenteerde rapper, maar ook een mode-icoon voor velen. Vandaag krijgen we het nummer dat hij enkele maanden voor zijn dood samen opnam met de populaire dj Marshmello en dat er komt na de vraag van de familie van Lil Peep.

“Spotlight” is een nummer dat zo goed als naadloos aansluit bij het repertoire van Lil Peep. De hand van Marshmello is desondanks duidelijk hoorbaar wat te danken is aan de toegankelijkere sound. De lyrics zijn zoals we van Lil Peep gewoon waren en die zijn nooit echt vrolijk geweest zoals gebruikelijk in het genre emo rap. Een mooi muzikaal eerbetoon is het zeker en vast en misschien komt hem de grootste eer toe die een muzikant kan scoren, namelijk op één staan in de hitlijsten.

Facebook

12 januari 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter