Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anna Burch – “Tea-Soaked Letter”

Hoog tijd dat we eens Anna Burch aan jullie voorstellen, hoe kan dat beter dan met haar beste single tot dusver? De dame is al een gevestigde naam in Michigan met op haar cv onder meer zangeres in Frontier Ruckus, mede frontvrouw bij Failed Flowers en achtergrondzangeres bij Fred Thomas. Nu heeft ze eindelijk tijd gevonden om solo iets uit te brengen. Op 2 maart komt haar debuutalbum Quit The Curse uit en daaruit kregen we al twee voorproefjes. “2 Cool 2 Care” en “Asking 4 A Friend” waren twee leuke lo-fi songs, en “Tea-Soaked Letter” bouwt daar energetisch op verder.

Meteen merk je dat het tempo iets hoger ligt wat ervoor zorgt dat je spontaan wil bewegen op deze muziek. Ons doet het persoonlijk wat denken aan Courtney Barnett maar evengoed kruipt er wat Japanese Breakfast in. Zachte lo-fi dus met doordachte teksten en slimme melodieën die heel aanstekelijk klinken. Haar dromerige stem mengt zich door de janglende gitaren en dat zorgt er alleen maar meer voor dat wij spontaan verliefd worden op de muziek. Op het eind volgt nog een krachtuitspatting die het nummer eigenlijk perfect op zijn einde laat komen, straf nummer.

Facebook / Twitter / Instagram

7 december 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter