Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pavlove – “Give Me All You’ve Got”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pavlove – “Give Me All You’ve Got”

Met sinds pas vorig jaar hun debuut-EP Because Of You op zak, dit jaar een selectie voor De Nieuwe Lichting 2017, en passages in de Trix, als voorprogramma van Methyl Ethel en op Indies Keeping Secrets in Brussel, staat het Gentse Pavlove op het randje van een doorbraak. Ze staan voor indiepop/indierock met duidelijke psychedelische invloeden en worden naar eigen zeggen beïnvloed door Allah-Las, Tame Impala, Mac DeMarco en al hun helden uit de jaren ’60.

Hun nieuwste worp, de single “Give Me All You’ve Got”, begint met zweverig psychedelisch gitaarwerk gevolgd door de volle, dromerige stem van zangeres Reina Rasti. Diens broer Fabian vergezelt haar iets verder in de song met zijn diepe stem, en geeft zo heel het nummer een classic psych rock vibe mee. Samen met catchy gitaren en de sobere drums vormt het een mooi geheel. En dat geheel is dus de nieuwste single van Pavlove, we kunnen niet wachten op nog meer nieuw werk want “Give Me All You’ve Got” staat alvast op repeat bij ons.

Facebook / YouTube

Related posts
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Two Door Cinema Club - Keep On Smiling (★★★½): De reis is beter dan de bestemming

Even beginnen met een waarheid die ons doet beseffen dat we ouder worden: Two Door Cinema Club werd vijftien jaar geleden opgericht….
InstagramLiveRecensies

Tash Sultana @ OLT Rivierenhof: High worden zonder drugs

Gisteravond nam Tash Sultana ons mee op een psychedelische rondtrip door hun universum. Het was vertrouwd, maar toch verrassend. Het genderfluïde, multi-instrumentale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.