Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Will Joseph Cook – “If You Want To Make Money”

Al gehoord van Will Joseph Cook? Het is de nieuwe chouchou van de indiepop. Net een half jaartje geleden maakte hij een schitterend debuut, Sweet Dreamer, van maar liefst 13 vrolijke indiepop songs met “Girls Like Me” als absolute hit. Nu is de amper 20 jarige al terug met een nieuwe single, “If You Want To Make Money”. Het is de voorbode van een nieuwe EP, die bestaat uit 3 liedjes.

“If You Want To Make Money” is een absolute meezinger. Het lied begint rustig met een baslijntje en de kenmerkende stem van Joseph Cook, maar na enkele seconden vallen de drums in en krijgt het lied de typische, vrolijke indiepop sfeer die hij keer op keer kan waarmaken. Het refrein is zo catchy door de hoge stem van Cook die vloeit over de opgewekte instrumentatie, dat het onmogelijk is om na enkele luisterbeurten niet mee te zingen. De jonge zanger levert hier een heerlijke single af die ons doet verlangen naar meer. Will Joseph Cook, remember the name!

Facebook / Instagram / Website

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Will Joseph Cook - "MF BASSLINE"

In zijn Spotify-biografie onthult Will Joseph Cook dat zijn leerkrachten op school het hem sterk afraadden om voor zijn muzikale droom te…
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Two Door Cinema Club - Keep On Smiling (★★★½): De reis is beter dan de bestemming

Even beginnen met een waarheid die ons doet beseffen dat we ouder worden: Two Door Cinema Club werd vijftien jaar geleden opgericht….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.