Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Novo Amor & Ed Tullett – “Silvery”

Novo Amor, het alias van Ali Lacey, laat nog eens van zich horen. De singer-songwriter, die je met zijn engelenstem meevoert over Welshe berglandschappen, brengt in een samenwerking met Ed Tullett de nieuwe single Silvery uit. Het is na Cavalry de tweede worp uit hun opkomend album Heiress.

Terwijl Cavalry nog de gitaar op de voorgrond bracht, wordt deze in Silvery naar de achtergrond verdreven. Hoofdrollen worden vertolkt door de stemmen van Lacey en Tullett en begeleiden je over sombere pianonoten doorheen een fragiel liefdesverhaal. Halfweg ruilt het nummer de eenzaamheid van de piano in voor een bombastisch, naar genegenheid schreeuwende uitbarsting, voorzien van het nodige gitaar- en trompetwerk. Uiteindelijk dooft het nummer uit met een zachte piano.

Na dit ontzettend schone nummer, kijken we verdomd hard uit naar het opkomend album dat wordt uitgebracht op 10 november. Als u zo lang niet kan wachten, Novo Amor is op 16 september te zien in de Botanique in Brussel.

Facebook / Twitter / Website

Related posts
InstagramLiveRecensies

Novo Amor @ Ancienne Belgique (AB): Met dank aan ChatGPT

Ali Lacey is met zijn negen miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify beter bekend bij het grote publiek als Novo Amor. Enkele weken…
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Novo Amor - "Years On" & "Land Where I Land"

Neen, lang is het niet geleden dat Novo Amor nog eens muziek op de wereld losliet. In 2022 was er zijn laatste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.