Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nao – “Nostalgia”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nao – “Nostalgia”

In juli vorig jaar bracht Nao haar debuutplaat For All We Know uit. Begin deze week liet Nao weten dat ze in afwachting van een nieuwe plaat alvast wat nieuw materiaal zou droppen. Het eerste voorsmaakje is “Nostalgia”. De 29-jarige Neo Jessica Joshua wist ons al eerder te overtuigen van haar kunnen. Met haar debuutplaat hield ze ons achttien nummers lang in bedwang en ook de samenwerking met Mura Masa op “Firefly” werd een groot succes. Ze werd dan ook terecht door BBC omschreven als één van de sounds of 2016. En wat voor een sound: een mix van soul, elektronica, funk, r&b en hiphop. Wij zijn fan!

Met “Nostalgia” weet Nao ons terug naar de eighties te katapulteren en daar zijn we niet rouwig om. De song begint met een aanstekelijk ritme dat ons meteen doet denken aan The King of Pop, Michael Jackson. Dat ze zelf graag terug wil naar een beter verleden laat ze merken  met zinnen zoals ‘You got me reminiscing ‘bout a better time’ en ‘It’s just the way nostalgia makes me feel’. Stilzitten op dit funky nummer is quasi onmogelijk. Het opzetten en de beentjes strekken is dus de boodschap!

Voorlopig heeft Nao geen tour gepland, maar we hopen ze snel weer in ons land te kunnen ontvangen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Fade - “The Jam”

Oh, wat zijn we fan van High Fade. Harry Valentino (gitaar/zang), Oliver Sentance (bas) en Calvin Davidson (drums/zang) hebben elk een kop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.