Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Zak Abel – “Only When We’re Naked”

Een soulstem die popmuziek maakt, is niets ongewoonlijk tenzij je Zak Abel heet en je liedjes uitbrengt die meteen in je hoofd blijven hangen. Zak Abel is iemand die muziek leeft en ademt. Hij leerde zelf piano & gitaar spelen en schrijft liedjes aan de lopende band. Ook live is hij een echte aanrader. Hij zette enkele weken geleden Crammerock in vuur en vlam! Na twee EP’s komt op 6 oktober zijn eerste langspeler genaamd Only When We’re Naked uit, waarvan de nieuwste release de titeltrack is.

Zak heeft een stem die je uit de duizend herkent, maar een stem is natuurlijk niet alles. Hij maakt soulvolle R&B en pop die meteen blijft hangen en die je snel kan meezingen. De nieuwste “Only When We’re Naked”, is net zoals alle andere al uitgebrachte nummers, een feel good song waarop je uren aan een stuk kan dansen. Nu is het uitkijken naar het weldra te verschijnen debuut, waarvoor hij samenwerkte met Wookie en Kaytranada. Laat die hits maar komen!

Site / Facebook / Twitter / Instagram

14 september 2017

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Newsletter