Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Weezer – “Beach Boys”

We weten niet wat Rivers Cuomo de laatste tijd gegeten of gedronken heeft, maar het moet alleszins iets zijn waardoor hij het strand van Californië liever is gaan zien. Dit viel alleszins al op bij “Mexican Fender” en “Feels Like Summer”, de recentste singles van de groep. Dat hij er nu nog minder doekjes om windt, kan je al afleiden uit de titel. “Beach Boys” is de derde single uit Pacific Daydream dat op 27 oktober verschijnt.

Met The White Album hadden we hoop dat Weezer helemaal terug was. Ze bewezen er op dat ze nog steeds sterke songs kunnen schrijven, maar met Pacific Daydream lijkt het allemaal weer te ontaarden in slappe poprock. “Beach Boys” gaat over, jawel, The Beach Boys en hoe een grote fanboy Rivers is van die band. Voor de rest krijgen we een cliché refrein, een song waarin de melodie iets te traag vooruitgaat en een geforceerde druk om zonnig te klinken. We hopen dat Weezer toch nog wat sterke songs kan serveren voor dat nieuwe album, maar we vrezen het ergste.

Op 18 oktober speelt de band in de AB, het concert is al even uitverkocht.

Site / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

14 september 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Newsletter