Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Danny Blue And The Old Socks – “King Of The Trashcan”

Muziek maken is simpel, maar het simpel houden is niet makkelijk, een motto dat Danny Blue en zijn oude sokken duidelijk onder de knie hebben. Het Antwerpse viertal ontstond na het zien van Iggy Pop op een uitgeregende festivalwei, wat heeft een mens meer nodig om overtuigd te worden?

“King Of The Trashcan” is de eerste single van een vijf nummers tellende EP, genaamd Backyard Days, die zal uitkomen via Starman Records op 20 oktober van dit jaar. Haal je Hawaii-hemd van onder het stof en vertrek mee op surfavontuur naar de Bahama’s. Dat lijken de jongens ons te willen vertellen en dan hebben we nog niet eens op de tekst gelet. Een frisse sound die niet enkel dansbaar is, maar die je ook doet beseffen hoe weinig luistersessies je eigenlijk nodig hebt om een nummer spontaan te willen meezingen. Dat we nog eventjes jong moeten blijven, is wat ze ons verder willen meegeven. Opgroeien komt wel. Wat ons betreft mogen ze nog even hun jeugdige zelf zijn, zolang ze maar meer van dit op ons loslaten.

Voor zij die meer willen, op 8 november wordt de EP vakkundig op de wereld losgelaten in Kavka te Antwerpen. Een thuismatch dus voor dit jong geweld die na het spelen van meer dan 40 live shows in de laatste maanden een stevige live reputatie hebben opgebouwd. De legende doet reeds de ronde dat Woodstock-gewijs zelfs de vrouwelijke kant van de zaal hun hormonen niet onder bedwang krijgen, we moeten er vast geen tekening bij maken. Eén ding is zeker, wij zijn aanwezig, jullie komen toch ook?


Facebook
Instagram

14 september 2017

About Author

Joren Cloet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Newsletter