Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deradoorian – “Mountainside”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deradoorian – “Mountainside”

De dagen dat Deradoorian enkel als lid van Dirty Projectors bekend stond, zijn al lang voorbij. Ondertussen is ze al een mooie solocarrière op poten aan het zetten. Zo verscheen in 2015 het uitstekende The Expanding Flower Planet en was ze ook te horen op albums van Flying Lotus en Avey Tare. Nu is het weer tijd voor een nieuw project. Eternal Recurrence komt uit op 6 oktober en zal zes nieuwe nummers bevatten. Hiervan wordt nu “Mountainside” onthuld, een voorbode van de nieuwe ideeën die we op het album kunnen verwachten.

Op “Mountainside” wordt een wereld ontluikt die volledig verschilt van The Expanding Flower Planet. De exotische psychedelica heeft plaats gemaakt voor andere atmosferen. Deze single introduceert een onverzettelijk en spiritueel geladen geluid. In een oneindig diepe akoestiek plaatst Deradoorian rotsvaste pianoakkoorden waar oosters klinkende fluiten doorstromen. Deze desolate sfeer is de ideale setting voor haar bezwerende stem die met een terughoudende kracht over het comfort van eenzaamheid zingt. “Mountainside” klinkt als een nieuw territorium dat wij met grote belangstelling op Eternal Recurrence willen verkennen.

Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deradoorian - "Saturnine Night"

Deradoorian is een artieste die soms even snel verdwijnt als verschijnt, maar wanneer ze iets uitbrengt is het dikwijls de moeite. Sinds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.