Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kiasmos – “Blurred”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kiasmos – “Blurred”

Het IJslandse DJ duo Kiasmos (Ólafur Arnalds en Janus Rasmussen) is terug met een nieuwe single “Blurred” die op 6 oktober op hun nieuwe gelijknamige EP te vinden zal zijn. Na twee jaar de wereld rondtouren, wilden Olafur en Janus nieuwe nummers schrijven die donkerder waren dan hun debuut. Maar nu valt “Blurred” net vederlicht uit. Verwacht niets nieuws, want Kiasmos doet gewoon opnieuw waar ze goed in zijn. De eenvoudige beat en simpele piano zijn opnieuw classic Kiasmos en de violen die ergens halverwege het nummer komen piepen, brengen alleen maar meer emotie. Het is opnieuw een mooi bewijs van de unieke samenwerking tussen Arnalds orkestrale melancholie en Rasmussens hoopgevende beats.

Bekijk de albumcover, tracklist en video van “Blurred” hieronder. De Blurred EP verschijnt op 6 oktober via Erased Tapes.

Tracklist

Shed
Blurred
Jarred
Paused
Blurred (Bonobo Remix)
Paused (Stimming Remix

Related posts
LiveRecensies

Ólafur Arnalds @ Koninklijk Circus: Georchestreerde rust en chaos

IJsland heeft op muzikaal vlak een mooi en divers landschap. Een van de parels is zonder twijfel de componist en multi-instrumentalist Ólafur Arnalds….
AlbumsFeatured albumsRecensies

ODESZA - The Last Goodbye (★★★½): Dansbare melancholie in de club

Odessa is een naam die de afgelopen maanden wel vaker voorbijkwam op het nieuws, maar helaas niet op de manier waarop het…
AlbumsRecensies

M. & Winterdagen - Lange Leegtes (★★★★): Muziek met een grote M

Onder de naam Winterdagen brengt de Rotterdamse pianist Mink Steekelenburg zachte en melancholische neoklassieke muziek en ambient. In december vorig jaar liet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.