Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single School is Cool – “Run Run Run Run Run”

School is Cool is er weer helemaal terug met een tweede officiële single. Nadat de band al  “Trophy Wall”  uitbracht, zijn ze er weer met een nieuwe teasertje onder de naam “Run Run Run Run Run”. Dit alles om de nieuwe plaat aan te kondigen. Good News, zo zal het nieuwe album gaan heten, komt uit op 22 september.

Net zoals hun vorige voorsmaakje, “Fight of The Cenury” , die overigens ook op de plaat komt, is dit weer een song waar er een hele grote knipoog wordt gegeven aan de Canadese topband, Arcade Fire. Door een aangename tempowisseling komt er een suspensie in het nummer die kenbaar is voor de betere popsong. School is Cool lijkt wel die richting uit te gaan met hun nieuwe album. Wij zijn benieuwd!

School Is Cool houdt op 3 november een release show in de Antwerpse Trix.

Facebook / Twitter / Instagram

11 augustus 2017

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter