Muzieknieuwtjes

Laatste vier namen voor Pukkelpop 2017

Bij Pukkelpop is de affiche rond. Zoals op de timetable opviel, waren er nog enkele plaatsjes over. Deze worden gevuld door vier Belgische bands. Op woensdag zorgt DJ Lady S voor extra urban beats in de Dance Hall. Op donderdag krijgen we een specialleke. Tamino speelt een extra show (want hij speelt ook op vrijdag met De Nieuwe Lichting), dus wie hem liever uitgebreid aan het werk ziet, kan zich naar de Club begeven. Op vrijdag wordt het al eens wat steviger met Brutus die de Main Stage (jawel, je leest het goed) mag openen. Mathrock-trio Six Hands kan je ten slotte op hetzelfde moment in de Lift aan het werk zien. Volgende week is het al van dat! Tickets voor Pukkelpop zijn bijna allemaal de deur uit, snel zijn is dus de boodschap.

11 augustus 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter