Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Foster The People – “Sit Next To Me”

Zo’n zes jaar geleden leukte Foster The People je gemiddelde busrit op met het vrolijke “Pumped Up Kicks”. Het Californische collectief is intussen aan zijn derde album Sacred Hearts Club toe, dat op 21 juli het licht zal zien. Hiervan konden we al proeven met de eerder uitgekomen EP III en de single “Loyal Like Sid & Nancy”. De immer enthousiast klinkende Mark Foster leek samen met zijn achterban even door een identiteitscrisis te gaan in die laatste single, die eerder lijkt op een geforceerd dansje in een nachtclub.

De band lijkt zichzelf alweer gevonden te hebben in “Sit Next To Me”. De single die een week voor het nieuwe album werd gedropt, klinkt als een zonnige wandeling door een drukke stad: gemoedelijk en vrolijk, maar toch met het tempo erin. Waar de vorige singles van het album al eens hol dreigden te klinken sluit dit meer aan bij de gewoonlijke stijl van Foster The People.

Het nieuwe album Sacred Hears Club verschijnt op 21 juli.

Site / Facebook / Twitter / Youtube / Instagram

 

 

15 juli 2017

About Author

Juno Berckmoes


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Newsletter