Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mauger – “Grace Plays Alone”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mauger – “Grace Plays Alone”

De heren van Mauger zijn alweer een single rijker en deze willen we jullie uiteraard niet ontnemen. Mauger is het muzikale project van frontman Mauger Mortier, die zich de dag van vandaag laat versterken door enkele uitstekende muzikanten die al heel wat ervaring opdeden met voorgaande bands. Hun nieuwste single “Grace Plays Alone” klinkt doorgaans nogal rustgevend, terwijl het op bepaalde momenten toch best wel pittig kan klinken.

Mauger is een band die wij met Dansende Beren al een tijdje volgen. Voor de geïnteresseerden onder jullie, op YouTube zijn twee songs van Mauger terug te vinden en eerlijk gezegd, het is praktisch onmogelijk om er iets slechts over te zeggen. Het is vooral de stem van frontman Mauger Mortier die ons vanaf seconde één weet mee te nemen op een super aangename trip door het bos, terwijl de zonnestralen zachtjes op onze huid neervallen. Mauger heeft heel veel potentieel, dat is duidelijk!

Facebook/ Youtube

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The New Eves - "Astrolabe"

The New Eves is voorlopig nog een vrij onbekende naam in de muziekwereld, maar de band is hard aan het werk om…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tobias Arbo - "Recover"

In 2023 leerden we Tobias Arbo beter kennen dankzij zijn debuut-ep Powerlines. Met zachte indiefolk uitte hij zich op een gevoelige en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VENUES - "Unspoken Words"

VENUES is een posthardcore, alternatieve rockband uit Stuttgart die actief is sinds 2015, toen nog onder de naam Break Down A Venue….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.