Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Haim – “Little Of Your Love”

De dames van Haim bouwen langzaam toe naar hun nieuwe plaat. Op 7 juli verschijnt Something To Tell You en eerder konden we daaruit al “Want You Back” en “Right Now” horen. Het lijkt er op dat het recept van de band weinig gewijzigd is tegenover het debuut en ook op de nieuwste single “Little Of Your Love” houden ze die lijn aan. Een aangenaam nummer die spontaan een glimlach op het gezicht tovert.

De single begint wel wat vreemd met een stemvervormer maar wanneer de piano en funky melodie invallen, sla je spontaan aan het dansen. Het is een typisch Haim sound maar zou evengoed bij Amy Winehouse passen. Toch is het pas bij de vrolijke samenzang dat het nummer je helemaal over de streep trekt. Het zit hem vooral in de details waarbij je op de achtergrond verschillende instrumenten hun eigen weg hoort gaan. Vooral een subtiele gitaarriedel maakt dit nummer hemels aanstekelijk. De harmonieën van de zusjes, versterken het alleen maar.

Site / Facebook / Instagram / Twitter

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM - "Home"

De eerste reacties op de Barbie-film zijn alvast goed tot uitstekend, maar wij bekijken nog steeds liever de muzikale kant van de zaken….
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.