Nieuwe single Cocaine Piss - "Piñacolalove"
Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cocaine Piss – “Piñacolalove”

Cocaine Piss, Belgiës favoriete noisepunkband is terug met één minuut en achtendertig seconden puur plezier genaamd “Piñacolalove”, de titeltrack van hun nieuwe ep die 14 juli verschijnt. Tijdens hun meer recente shows, waaronder ook die magistrale set op Groezrock, werd het nummer al gespeeld.

Het nummer is eigenlijk niet zo verschillend van de andere nummers, de schallende stem van zangeres Aurélie Poppins die ondersteund wordt door bombastisch gitaargeweld en een drummer die als een krankzinnige tekeergaat. Het eindigt met de zware ademhaling van enkele bandleden die waarschijnlijk aan wat welverdiende rust toe waren na het opnemen van dit nummer.

Facebook / Bandcamp

 

19 juni 2017

About Author

Cedric Van Esbroeck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Newsletter