Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Sonic City met o.a Sun Kil Moon, Steve Gunn en Liars

Zoals eerder aangegeven, wordt Sonic City dit jaar gecureerd door niemand minder dan Thurston Moore, de voormalige frontman van de legendarische band Sonic Youth. Vandaag kondigde de organisatie van het jaarlijkse festival alvast enkele straffe namen aan. Gelieve jullie stoel goed vast te nemen want er zitten enkele kleppers tussen.

Eerst en vooral willen we jullie vermelden dat er dit jaar ook een pre-party wordt gehouden. Op 10 november mogen de post punkers van The Soft Moon, de no-nonsense punkers van Metz en een nog te bepalen act het feestje in Kortrijk op gang trappen. Op 11 november gaat Sonic City effectief van start. Op deze dag zal Thurston Moore Group zelf spelen, samen met de experimentele noise rockers van Liars, de voormalige gitarist van Kurt Vile, Steve Gunn en Sun Kill Moon. De dag erna, 12 november, mogen This Is Not This Heat die we onlangs nog in de Vooruit zagen, de postpunkers van Wire, Moore Mother en Joe McPhee + DKV het beste van zichzelf komen geven.

Deze eerste namen zijn alvast veelbelovend, een niet te missen editie dus. Mensen die een ticket willen kopen, vanaf deze middag om 12u zijn er tickets te koop via de site van het Wilde Westen. Aarzel dus niet, want wie niet op deze editie aanwezig zal zijn, zal het zich later nog beklagen.

 

7 juni 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Newsletter