Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mr Jukes – “Grant Green” Feat. Charles Bradley

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mr Jukes – “Grant Green” Feat. Charles Bradley

Mr Jukes, het alter ego van Bombay Bicycle Club’s frontman Jack Steadman, gooit met zijn solo-project de band’s kenmerkende indierock helemaal overboord en gaat de jazz-funk toer op. De frontman neemt op zijn debuutalbum God First de rol als producer voor zijn rekening en laat de zanglijnen over aan verschillende special guests. Na een samenwerking met BJ The Chicago Kid op “Angels/Your Love”, is het nu de beurt aan klassebak Charles Bradley om met zijn soulvolle stem Mr Jukes’ groove kleur te geven.

“Grant Green” is een funky up-tempo nummer dat rustig voortkabbelend uitmondt in een apotheose van blazers. “You can make my heart go round”, klinkt Bradley’s stem die perfect past in de zomerse song. De felgekleurde animaties in de videoclip zetten de sprankelende sound van het nummer extra in de verf. Deze hoort zeker thuis in je playlist vol zomerse plaatjes.

Hoe de andere gastzangers, (zoals onder andere De La Soul en Lianne La Havas) op Mr Jukes’ album klinken, komen we te weten op 14 juli.

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Fade - “The Jam”

Oh, wat zijn we fan van High Fade. Harry Valentino (gitaar/zang), Oliver Sentance (bas) en Calvin Davidson (drums/zang) hebben elk een kop…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Norah Jones - Visions (★★★): Jazz in een souljasje

Met wereldwijd vijftig miljoen verkochte platen en negen Grammy Awards op haar schouw hoeft de Amerikaanse zangeres Norah Jones het al lang…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JJ Grey & Mofro - “The Sea”

Fans van JJ Grey & Mofro hadden de hoop al bijna opgegeven, maar na acht lange jaren sinds het uitbrengen van Ol’…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.