Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Geowulf – “Get you”

De Australische dreampopband Geowulf liet deze week via sociale media weten dat ze hun vierde single zouden releasen. Het duo verzorgde eerder deze maand al het voorprogramma voor Portugal. The Man in Amsterdam en reist daarna met diezelfde band door naar Londen. Nog geen jaar geleden bracht Geowulf hun eerste single “Saltwater” uit. Het nummer had zijn naam niet gestolen, en meteen werd de toon gezet voor wat we van deze band zouden mogen verwachten.

Kendrick en Toma Banjanin waren al jaren vrienden voor ze besloten samen nummers te schrijven. Ondertussen kunnen we genieten van hun vierde single “Get you”, wat eigenlijk het eerste nummer was dat ze samen schreven. Ze besloten nog wat aan het nummer te sleutelen en het dan toch een jaar later te releasen.

De dromerige muziek werd voorzien van een bijpassend clipje waarin we het duo zien dansen achter een woestijndecor. Het nummer neemt je dan ook letterlijk mee naar een plaats in je hoofd waar het altijd zomer is. De percussie zorgt voor dat tikkeltje extra energie waardoor het de vorige nummers overstijgt.

Graag meer van deze tropische pop in de toekomst dus!

Facebook / Souncloud

 

Related posts
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (Dag 2): Alternatief muziekfeest

De tweede dag van het Ways Around Festival ging door in RESET. In een vorig leven was dit gebouw het hoofdkantoor van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tobias Arbo - "Recover"

In 2023 leerden we Tobias Arbo beter kennen dankzij zijn debuut-ep Powerlines. Met zachte indiefolk uitte hij zich op een gevoelige en…
AlbumsRecensies

JOHAN - The Great Vacation (★★★★): Na elke draaibeurt beter

Bij de platenmaatschappij van de Nederlandse band JOHAN werd diep gezucht als we vroegen naar de voortgang van een nieuw album. Daar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.