Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Briana Marela – “Quit”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Briana Marela – “Quit”

 

Briana Marela is een Amerikaanse indie-pop artieste afkomstig uit Seattle. Haar debuut als muzikante heeft ze helemaal niet gemist. Briana Marela begon haar carrière namelijk door op drie jaar tijd, twee albums uit te brengen: Water Ocean Lake (2010) en Speak from your heart (2012). Nog straffer is het feit dat ze beide albums uitbracht zonder bij een label aangesloten te zijn. Maar in 2015 had ze dan toch prijs: ze werd gestrikt door Jagjaguwar en bracht meteen een nieuw album uit onder dit label, All Around Us. Briana Marela blijkt niet enkel een bijzonder sterke artieste te zijn, ze is ook nog eens een intelligente dame. Na haar derde album in 2015 besloot ze zich even terug te trekken om zich te verdiepen in de studie audio productie. Nu, twee jaar later, komt haar vierde album, Call It Love uit.

“Quit” is de eerste single van het nieuwste album van Marela, dat zou gaan over het fenomeen van de liefde. Vanaf het eerste moment herken je direct de typische stijl van Briana Marela: zwaar geproducete synths met elektronische percussie die een soort van dromerige sfeer creëren rond haar zachte stem. Op vlak van lyrics is deze track zeer repetitief en wordt de lyric ‘you quit calling my name’ steeds herhaalt, maar dit draagt net bij tot de zweverige sfeer die ontstaat op deze single. “Quit” is de ideale track om weg te dromen over liefde op deze zwoele lentedagen.

Call It Love komt uit op 4 augustus bij Jagjaguwar.

Website/Facebook/Twitter

 

Related posts
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Two Door Cinema Club - Keep On Smiling (★★★½): De reis is beter dan de bestemming

Even beginnen met een waarheid die ons doet beseffen dat we ouder worden: Two Door Cinema Club werd vijftien jaar geleden opgericht….
InstagramLiveRecensies

Tash Sultana @ OLT Rivierenhof: High worden zonder drugs

Gisteravond nam Tash Sultana ons mee op een psychedelische rondtrip door hun universum. Het was vertrouwd, maar toch verrassend. Het genderfluïde, multi-instrumentale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.