Videopremière HunterStreet – "ZOO"
Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Videopremière HunterStreet – “ZOO”

Zo af en toe krijgen we bij Dansende Beren de kans om videopremières te bieden. Deze beesten-gerelateerde single van HunterStreet met bijhorende video konden we natuurlijk niet ongezien laten voorbij gaan.

Onze noorderburen van HunterStreet brengen ons donkere alternatieve rock met post-punk invloeden waarmee ze al enkele gekende podia in Nederland mochten kleuren zoals Klomppop en Nazomerfestival. Met al één mini-EP op hun naam, We All Wander, is het nu tijd voor de aankondiging van een tweede.

“ZOO” is de debuutsingle van die aankomende EP Deprived of Sleep. Een single waarin Rutger-Jan met zijn diepe, rauwe stem het mysterie rond een meisje bezingt. Zijn zoektocht en gretigheid om haar persoonlijkheid te doorgronden, resulteerde in “ZOO”. Een donkere rocksong met speelse elektronica invloeden waarbij het leven in een door jezelf gecreëerde leugen centraal staat. Traditiegetrouw draagt de single natuurlijk ook een vet refrein met zich mee.

In de clip geeft de band een optreden in een loods waarbij de kracht van geluidsgolven gretig wordt getest. Voor wie altijd al eens wilde weten wat geluidsgolven met water, andere vloeibare substanties en vuur doen, deze video biedt antwoord. Ook, aan ons, dierenvrienden is er gedacht. Een prachtige uil steelt namelijk de show op het einde van de video.

Facebook / Instagram / Youtube / Soundcloud

 

 

 

20 april 2017

About Author

Elice Spillebeen


ONE COMMENT ON THIS POST To “Videopremière HunterStreet – “ZOO””

  1. Gert schreef:

    Damn! Niet slecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Newsletter