Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen voor Dour met o.a Millionaire, Robbing Millions en Mountain Bike

Ondertussen werden er al heel wat namen bekend gemaakt voor de 29e editie van het fantastische Dour Festival, het enige wat nog ontbrak, was een goeie portie Belgische artiesten en dat heeft de organisatie van het festival zeker niet over het hoofd gezien. Vandaag kondigt Dour Festival met trots een heleboel Belgische namen aan.

Zoals jullie al wel wisten, stonden Roméo Elvis & Le Motel & Caballero & Jean Jass al allemaal afzonderlijk geprogrammeerd. Naast hun aangekondigde afzonderlijke optredens, spelen ze op donderdag 13 juli een unieke en exclusieve show op de Last Arena. Een éénmalige show die je voor geen geld van de wereld mag missen! Daarnaast vervoegt ADN 7.6 in de Jupiler Boombox de reeds bevestigde Damso, Convok, Le 77 en Zwangere Guy. In het Labo komt Youssef Swatt het beste van zichzelf geven.

De Belgische comeback van het jaar mag natuurlijk ook niet ontbreken op deze 29e editie van het festival. We hebben het uiteraard over Millionaire, de band rond het fenomeen Tim Vanhamel. Ook Robbing Millions, Nicolas Michaux, Wuman, Glass Museum, Mountain Bike, It It Anita, Le Prince Harry, Endz, Pale Grey en Animal Youth zijn deze zomer van de partij.

Dat Charlotte Dewitte en Amélie Lens de Red Bull Elektropedia balzaal onveilig komen maken, dat wist je al. Goed nieuws, want de Brusselse DJ Mickey, The Offenders b2b Freeman, Raw District en Red D b2b Fabrice Lig zijn nu ook van de partij. Daarnaast komen ook Témé Tan en Sysmo tonen wat ze waard zijn.

De donderdag in de Dub Corner wordt ook deze keer helemaal zwart-geel-rood gekleurd: Sonik, Reggeabus Soundsystem en Metta Frequencies (live) komen daar de boel op stelten zetten. Uman en Atomic Spliff nemen de Last Arena voor hun rekening.

De 29e editie van Dour Festival vindt plaats van 12 tot 16 juli 2017. Tickets en de volledige line-up vind je op www.dourfestival.eu.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste namen Rock Herk 2024: Brutus, Whispering Sons, Herman Brusselmans en meer!

Nu de affiches van ’s lands grootste festivals almaar meer vorm beginnen krijgen, beginnen ook de eerste namen van de middelgrote varianten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nia Archives - "Crowded Roomz"

Dat het de voorbije jaren hard ging voor jungle-dj/producer Nia Archives is nog zacht uitgedrukt. Met haar opzwepende junglebeats waarbij ze zich…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Témé Tan - Quand il est seul (★★★½): Koorddanser vindt evenwicht

2017 was het jaar waarin de wereld kennismaakte met Témé Tan. Als melting pot van verschillende genres wist het titelloze debuutalbum van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.