Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Mr Jukes – “Angels/Your Love” Feat. BJ The Chicago Kid

Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Mr Jukes – “Angels/Your Love” Feat. BJ The Chicago Kid

Jack Steadman staat bekend om zijn werk bij Bombay Bicycle Club. De band staat sinds vorig jaar ‘on hold’ en dus vond hij het tijd om met een soloproject op de proppen te komen. Mr Jukes kreeg het de naam en het is iets helemaal anders dan zijn band waarmee hij alle bekendheid verwierf. Steadman heeft een voorliefde voor Jazz en Funk en dat kruipt dan ook duidelijk naar voor bij Mr Jukes. Op 9 juni komt zijn debuutplaat uit en Jack doet daarop alles zelf, geholpen door special guests. Die eerste is BJ The Chicago Kid die “Angels/Your Love” van een extra soulvolle stem voorziet.

De single werd gebouwd rond een sample van Argentijns jazz-artiest Jorge Lopez Ruiz. Het is een soort van queeste op weg naar het goede. Niet de meest heavy jazz maar toch bevat de nodige kracht om ons te overtuigen. Met de nodige saxofonen en R&B vibes geeft het nummer een exotisch gevoel weer. De soulvolle stem van BJ The Chicago Kid lijkt er perfect bij te passen. Een jazz-funk song om duimen en vingers van af te likken, uitkijken naar meer.

Facebook / Twitter / Instagram

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Fade - “The Jam”

Oh, wat zijn we fan van High Fade. Harry Valentino (gitaar/zang), Oliver Sentance (bas) en Calvin Davidson (drums/zang) hebben elk een kop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.