Debuutsingle WWWater - "WWWater"
Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle WWWater – “WWWater”

Het leek wel een eeuwigheid te duren, maar vandaag is het dan toch uiteindelijk gebeurt. Charlotte Adigéry, beter gekend als WWWater, heeft daarnet haar eerste single de wereld ingestuurd. Terwijl WWWater nog een relatief onbekende naam is, is Charlotte Adigéry dit zeker en vast niet. Ze was eerder al achtergrondzangeres bij Arsenal en Baloji en vorig jaar was ze het meisje achter de prachtige stem op de Belgica-soundtrack “The Best Thing”.

Minimalistische elektronica met verzachtende vocals die heel betoverend werken, zo kan de muziek van WWWater het best worden omschreven. Haar debuutsingle “WWWater” begint heel rustig, maar zodra de beats zich in het geheel vermengen, voel je welke richting Charlotte met haar muziek uit wil. Hou haar dus maar zeker in de gaten. Voor je het weet hebben we er in België een superster bij. Straf!

20 maart 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Newsletter