Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Have Mercy – “Coexist”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Have Mercy – “Coexist”

 

Je zou het haast vergeten, maar de laatste full-length album van Have Mercy dateert al van 2014. Na enkele splits, vele shows en een nieuwe drummer (opnieuw!) zijn ze terug, en hoe. Met “Coexist” laat de band weten dat we eind volgende maand schaamteloos onze emomomentjes kunnen beleven met Make The Best Of It.

Hoewel hun artwork donkerder is geworden, klinkt de groep veel frisser dan ooit tevoren zonder al te veel in te boeten aan hun typisch huilgehalte. Some things do not change en al zeker niet dat we het niet kunnen laten om mee te loeien, “Sure it wasn’t the best but it wasn’t the worst” is één van de fijne lyrics dat blijft plakken en daar malen we niet om. Wanneer in de videoclip de zanger theatraal wordt neergeschoten heeft Have Mercy ons al lang overhaald waardoor 21 april niet snel genoeg kan komen.

“Coexist” maakt ons warm voor Have Mercy hun nieuwe plaat Make The Best Of It die uit komt op 21 april via Hopeless Records.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Wonder Years - "Wyatt's Song (Your Name)"

Na “Oldest Daughter” en “Summer Clothes” volgt met “Wyatt’s Song (your Name)” de derde single uit het aankomende album van The Wonder…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The XX - "On Hold"

The XX blijft een mysterieuze band. Na enkele teasers op Spotify met enkele seconden aan nieuwe muziek, is er nu eindelijk een eerste…
Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Filmpje van de week 27 april - 3 mei

Deze week was het erg moeilijk om een gepast Filmpje Van De Week te vinden. Dit lag niet aan de hoeveelheid clipjes,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.